Albums

Onze albums zijn panorama boeken, gedrukt met behulp van de scherpste zilver halogenide laser printers met de fotografische Procolor technologie. De pagina’s zijn gemonteerd op zuurvrij boards en gebonden aan perfectie. Eventueel kunnen ze worden beschermd door een lak die hen onkwetsbaar voor vloeistoffen en vocht maakt. Productie van bijna elk formaat papier is mogelijk, aangezien de pagina’s worden afgedrukt met fotografisch laserbelichting RGB machines met een capaciteit van brede rollen papier. Het belangrijkste kenmerk van het product is de zeer hoge kwaliteitsniveau. Deze wordt dankzij de Panorama Imaging Technologies bereikt. Dezelfde technologie maakt het mogelijk om een verscheidenheid aan producten samen te stellen, zoals album ontwerp en economische offset digitaal gedrukte album pakketten. De album wordt gemaakt aan de hand van fotoshoots. Na het maken van foto’s worden ze bewerkt en uitgekozen. Nadat de wens van de klant is vastgesteld sturen wij het op om het te laten afdrukken. De paginas uit het fotoalbum zijn met een speciale kwaliteit gemaakt waardoor ze geen vingerafdrukken achter laten. Er is geen verkleuring naar mate van tijd.
Fotoshoot  :
Ons team zal conform afspraak klaar staan om een fotoshoot te nemen. Het doen van een fotoshoot gebeurt in overleg met de klant die van te voren zijn of haar wensen kenbaar maakt aan ons. De fotoshoot duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur. Naar wens hebben wij ook een DJI Phantom 3 Pro ( de procedure nog niet klaar voor zakelijk ) en een DJI Ronin-M klaarstaan om daarmee een videoclip te filmen. Als een videoclip gewenst is, moet er van tevoren wel overlegd worden met ons over de scenario en alles wat er bij komt kijken.
Bewerken    :
Nadat de foto’s zijn genomen en bewerkt, maken we een afspraak met de klanten. De tijd tussen de fotoshoot en de bewerking is ongeveer twee weken. Bij de afspraak worden de wensen van de klant geinventariseerd en worden de foto’s daaraan aangepast.
Uitkiezen    :
Nadat we voorbeelden van de foto’s voor de album hebben laten zien aan de klanten, gaan zij de foto’s uitkiezen. Als ze bijvoorbeeld een aanpassing willen aan een foto dan noteren we dat en veranderen we dat naar wens. Nadat alles volgens wens is geregeld, is de bestelling klaar om ingediend te worden.
Bestellen   :
Nadat we alles volgens wens hebben geregeld en de klanten akkoord gaan met onze algemene voorwaarden, sturen we de bestelling op om de album te laten drukken.
Leveren     :
Levertijd is circa ±4 weken na besteldatum. Meestal halen de klanten de bestellingen zelf op, maar er is een mogelijkheid dat we het per post verzenden. De verzendkosten worden dan bij de klanten in rekening gebracht.

 

Voor de verzendkosten hier klikken
Voor de album prijzen hier klikken

 30,5 x 80 cm -Aanbevolen

eco set

ECO PAKKET

 

 *1  30,5×80 cm panaromic album (10 page)

 *1  50×70 cm poster

 *1  Inclusief fotoshoot+bewerken+reiskosten binnen 20 km

Mat papier………………………………………………450 €

 

Kristal-Metalic papier……………………………475 €

 

Fineart-Satijn-Kristal plus papier………..500 €

 

 

ECO PLUS PAKKET

 

 *1  30,5×80 cm panaromic album (10 page)

 *1  50×70 cm poster

 *1   album box

 *1  Inclusief fotoshoot+bewerken+reiskosten binnen 20 km

Mat papier………………………………………………500 €

 

Kristal-Metalic papier……………………………525 €

 

Fineart-Satijn-Kristal plus papier………..550 €

ecoplus

 

 

eco set

SUPER  PAKKET

 

 *1  30,5×80 cm panaromic album (10 page)

 *1  50×70 cm poster

 *2   17×44 cm familie album

 *1  Inclusief fotoshoot+bewerken+reiskosten binnen 20 km

Mat papier………………………………………………575 €

 

Kristal-Metalic papier……………………………600 €

 

Fineart-Satijn-Kristal plus papier………..625 €

 

eco set

GOLD PAKKET

 

 *1  30,5×80 cm panaromic album (10 page)

 *1  50×70 cm poster

*2   17×44 cm familie album

*1   album box

*1  Inclusief fotoshoot+bewerken+reiskosten binnen 20 km

Mat papier………………………………………………675 €

 

Kristal-Metalic papier……………………………700 €

 

Fineart-Satijn-Kristal plus papier………..725 €

 

< Vorige    Volgende >

0 1-2  3-4  5-6  7-8  9-10  11-12  13